Infrarood vloerverwarming is hét alternatief om je woning zonder gas te verwarmen. Comfortabel en zuinig. Het is zeer geschikt als hoofdverwarming in elke woonsituatie. Op een ondervloer van beton of van hout. En onder elke afwerking. Je kiest gewoon wat jij mooi vindt: hout, steen, tegels, tapijt, laminaat, linoleum, pvc, vinyl, gietvloer. Met infrarood kan het allemaal.

De zuinigste vloerverwarming

Met infrarood vloerverwarming bespaar je al gauw 35% op je energiekosten. Infrarood stralingswarmte werkt efficiënter dan convectiewarmte. De unieke amorfe technologie van onze infraroodmatten geeft het hoogste rendement en staat garant voor een optimale warmteafgifte. Het is vele malen sneller warm dan watergedragen vloerverwarming. Je hoeft alleen te verwarmen waar en wanneer jij dat wilt en daardoor bespaar je enorm op stroomverbruik.
Bovendien heb je geen cv-ketel, warmtepomp of gasaansluiting nodig. Infraroodverwarming is onderhoudsvrij en gaat een leven lang mee. Je krijgt 25 jaar garantie op de infraroodmatten.

vloerverwarming infraroodmatten

Comfortabel en gezond

Infrarood is een veilige stralingswarmte. Dat betekent dat niet eerst het hele luchtvolume verwarmd hoeft te worden voordat het behaaglijk wordt. Infrarood is sneller gelijkmatig warm en de lucht droogt niet uit. De luchtvochtigheid is beter en je hebt minder last van tocht en stof (door luchtstromen). Infrarood verwarming zorgt over het algemeen voor minder gezondheidsklachten.

Nieuwbouw, verbouwing en renovatie

Infraroodmatten zijn slechts 2 mm ‘dik’. Door de geringe opbouwhoogte passen de matten vrijwel overal. Ze zijn zonder hak- en breekwerk eenvoudig te installeren in elke woonsituatie. Ook kun je infraroodmatten kamer voor kamer aanleggen en zo de kosten spreiden. Wil je een andere vloer? Dan is dat een goed moment om te beginnen met gasvrij verwarmen.

Voordelen van infrarood vloerverwarming

  • Comfortabel, snel en gelijkmatig warm
  • Gezond leefklimaat
  • Past overal, op beton en hout
  • Vrije keuze qua topvloer of afwerking
  • Superzuinig in gebruik
  • Voordeliger in aanschaf en onderhoud
  • 25 jaar garantie
Offerte aanvragen